Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ-Τον πυροβολούν πισώπλατα αλλά αυτός συνεχίζει να κόβει την κλήση (βίντεο)


beteranizhta.blogspot.gr

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Αστυνομικό που να εκτελεί το καθήκον του με τέτοια αυταπάρνηση σίγουρα δεν έχουμεξαναδεί. Και μάλιστα όχι κάποιο εξαιρετικής 
σημασίας καθήκον, αλλά το κόψιμο μιας κλήσης σε ένα αυτοκίνητο για κάποια τροχαία παράβαση.
Όπως βλέπουμε στις εικόνες που καταγράφει η κάμερα στο περιπολικό, ο αστυνομικός έχει σταματήσει μία Mercedes στην οποία έχει ξεκινήσει να κόβει την κλήση. Από το πλάνο φαίνεται να περνά ένας μαύρος ο οποίος λίγο αργότερα πλησιάζει από πίσω τον αστυνομικό, και τον πυροβολεί εν ψυχρώ στην πλάτη.

Ο ηρωικός αστυνομικός αντιδρά άμεσα και αρχίζει και αυτός να πυροβολεί και να κυνηγά τον άνθρωπο που προσπάθησε να του αφαιρέσει την ζωή. Όμως καθώς ήταν τραυματισμένος δεν συνεχίζει την προσπάθεια και ειδοποιεί τους συναδέλφους του να αναλάβουν από εκεί και πέρα.

Και ενώ οποιοσδήποτε άλλος στην θέση του θα τα παρατούσε και θα κοίταζε να πάει στο νοσοκομείο, αυτός επιστρέφει στο μπλοκάκι και συνεχίζει το κόψιμο της κλήσης σαν να μην συνέβη τίποτα. Και μόνο όταν έχει κάνει το καθήκον του, αποφασίζει να σταματήσει και να αφεθεί στην φροντίδα όσων έχουν φθάσει στο σημείο, καθώς πλέον έχει αρχίσει να αιμορραγεί σοβαρά από την πλάτη.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό που κατέγραψε ο φακός, έδωσε στον Nizaam Alexander τον τίτλο του Αστυνομικού της Χρονιάς για το 2015 για το Κέιπ Τάουν. Μία πόλη όπου η εγκληματικότητα στους δρόμους κυριαρχεί και που άνθρωποι σαν τον συγκεκριμένο αστυνομικό δίνουν το παράδειγμα σε όλους για το τι σημαίνει να υπηρετεί (έστω και μέχρι ανοησίας) κανείς το καθήκον του.



Πηγή ➤epixirimatias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου