Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ»

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Ο Αρειος Πάγος αποδέχτηκε και έκρινε βάσιμη την μήνυση πολίτη – Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του Ιατρού από την Χαλκίδα κ.Αντωνίου.

Πριν από ένα μήνα είχε…..γραφτεί ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη. Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί. Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο. Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν!

Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα: Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο. Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους
«κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί! Έτσι, εδώ και μερικές εβδομάδες, στη βουλή, έχει φτάσει το πόρισμα στην ουσία του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, το οποίο έκρινε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για «εσχάτη προδοσία» εκ μέρους των βουλευτών! Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό.

Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση και ανεξάρτητα πόσο συντεχνιακά θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους «αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα! Θα διερευνήσει δηλαδή κατά πόσο οι «κατηγορούμενοι» διέπραξαν το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας! Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης!

Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα “επίσημα” ή παραδοσιακά ΜΜΕ; Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιον από αυτά τα ΜΜΕ; Ολοι έχουν μείνει στο μεγάλο ντόρο της υπόθεσης, ότι κατέπεσε ως κατηγορία στο εφετείο και τελείωσε!!

Η βουλή, δεν έκανε τον κόπο να εκδώσει ούτε καν ένα δελτίο τύπου. Την στιγμή που όταν ο πρόεδρος συναντά το Σωματείο προσκόπων της Αυστραλίας, εκδίδεται δελτίο τύπου συνοδευόμενο από φωτογραφίες! Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή!
ΣΕ ένα βίντεο, από μια τετράωρη σύσκεψη της βουλής, στην οποία ήλθε το ζήτημα και η βουλή έπρεπε να ενημερώσει τους βουλευτές (διότι δεν γινόταν αλλιώς!) η διαδικασία ενημέρωσης κράτησε 28 δευτερόλεπτα!!! Μάλιστα!

Τόσο χρειάστηκε το προεδρείο της Βουλής για να ενημερώσει το Σώμα ότι σχεδόν οι μισοί βουλευτές κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία

Στο βίντεο ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο ενημερώνεται η βουλή και συνεπώς οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι, είναι συντεχνιακός και καλυμμένος, μιας και η αναφορά γίνεται με έναν τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις ότι το θέμα αφορά σε παράβαση του ΚΟΚ !!!

Είναι πλέον προφανές, ότι το Κοινοβούλιό μας, λειτουργεί συντεχνιακά! Δεν γνωρίζω αν τα κόμματα και οι βουλευτές που ΔΕΝ κατηγορούνται γνωρίζουν το θέμα αυτό. Σίγουρα κάποιοι έχουν ενημερωθεί από τον μηνυτή!



Το ζητούμενο είναι ότι η πληροφόρηση στο λαό για ένα τέτοιο ζήτημα δεν ήταν καν η στοιχειώδης. Τέτοιοι αποκλεισμοί δεν συμβαίνουν σε καμία χώρα του πλανήτη παρά μόνο σε στυγνά δικτατορικά καθεστώτα!

Είναι γεγονός πάντως, ότι η επιμονή ενός γιατρού από την Χαλκίδα ήταν ικανή, να ξεμπροστιάσει το σάπιο πολιτικό-οικονομικό σύστημα της χώρας μας που καταρρέει.”

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ… ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;; ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟΣ!



olastifora.gr

26 σχόλια:

  1. Ο γιατρός κινεῖται ! Αύτό λέει πολλά ! Τό πρόβλημα εἶναι ὃτι τόν σχολιάζου ἀρνητικά καί κἀποιοι πού βρίσκονται σε ἀκινησία !
    Προσωπικά, ἒχω ὑπογράψει τίς ἀναφορές που κυκλοφόρησε ο γιατρός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον γιατρό για τη μήνυση εσχάτης προδοσίας που έκανα σε αυτούς τους αποδεδειγμένα προδότες και μπράβο στον εισαγγελέα του Αρείου πάγου που αποδέχτηκε τη μήνυση. Γιατί όμως ο Άρειος Πάγος δεν αποδέχεται τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας που έχει κάνει εδώ και 3-4 χρόνια ο Αρτέμης Σώρρας και στους 302 προδότες της Βουλής; Να σας πω εγώ γιατί και σημειώστε το. Ο γιατρός θα αποδειχθεί εύκολη λεία για την πολιτική μαφία της χώρας μας και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους αυτούς τους προδότες να απαλλαγούν και με τον νόμο, όχι μόνον από το έγκλημα, αλλά και από τη ρετσινιά της εσχάτης προδοσίας. Κάτι που απ΄ ότι φαίνεται δεν είναι εύκολο να καταφέρουν και με τον Σώρρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΉΡΩΝ έχει αντίθετη άποψη, την οποία σας παραθέτω. Stratos Charchalakis Ακόμα μία ανυποστατη είδηση ενός ασχετου σάιτ... ελπίζω σύντομα να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για όλα αυτά τα απαράδεκτα μπλογκ που γράφουν ότι αηδία υπάρχει και κοροϊδεύουν τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ Η ΝΕΜΕΣΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

      Διαγραφή
    3. Λάθος κ. Λουκά μου. Ο δήμαρχος "κος" Βάρσος ξέρει πολύ καλά τι λέει και τι υποστηρίζει. Ξεχνάτε ότι χωρίς την υπογραφή των δημάρχων η εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει περάσει στα χέρια της παγκόσμιας μαφίας των υποτιθέμενων δανειστών μας. Ο κος Βάρσος λοιπόν, ως δήμαρχος, πρέπει να είναι ένα από αυτά τα σκελετωμένα καθάρματα που υπέγραψαν την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας. Επειδή γνωρίζει πολύ καλά τι τον περιμένει αν το κουβάρι της αρχίσει να ξετυλίγεται, δεν να λέει και να υποστηρίζει τίποτα άλλο από τις ηλιθιότητες που λέει. Το θέμα είναι, έχουν οι πολίτες των Κυθήρων συνειδητοποιήσει την προδοσία του Δημάρχου τους;

      Διαγραφή
    4. Ξαναδιάβασε το κείμενό μου ξεμέθυστος και ζήτησε συγνώμη. Που διάβασες την δική μου γνώμη και μάλιστα ότι είμαι δήμαρχος???????

      Διαγραφή
    5. B i Barsos esy ti rolo baras ??? den exeis apopsi ?? den tha se krino ala to na kaneis copy paste afto pou leei o dimarxos to mono pou mporo na fantasto einai oti ta iothetis . Kseris poli kala ti simenei .. to system exei polous aulikous kolakes kai kraxtes dialekse kai pare

      Διαγραφή
    6. προφανώς δήμαρχε εχεις λερωμενη τη φωλια σου

      Διαγραφή
    7. Προς τους "φίλους" που πρόχειρα και βιαστικά έκριναν λάθος. Θετικά προσκείμενος προς τον κ. Αντωνίου μόλις διάβασα την ανάρτηση, αμέσως έκανα Δημόσια κοινοποίηση στο Χρονολόγιό μου στις 24/8/16 για να ενημερωθούν και οι "φίλοι" μου. Μεταξύ των σχολίων που εισέπραξα και μάλιστα πρώτο πρώτο, ήταν του Δημάρχου Κυθήρων με τον οποίο έχουμε τώρα τελευταία μία αντιπαράθεση και μία μακρινή συγγένεια. Το σχόλιο του σας κοινοποίησα, να το καυτηριάσετε, για να αφουγκραστεί πιο αμερόληπτες απόψεις του κόσμου. Αλλά δεν βαριέσαι, η προχειρότης πάει σύννεφο.

      Διαγραφή
  4. Και ρωτώ η δίκη θα φτάσει στο τέλος ή σταματάει στην πόρτα της Βουλής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, στο πεζοδρόμιο θα μείνει. Βλέπεις εσύ κάποιον βουλευτή να συμμετάσχει στην επιτροπή που... θα γίνει ;; κόρακας κοράκου μάτι βγάζει , Σωτήρη ; ;

      Διαγραφή
  5. Ολα στο φως ολα στην επιφανια της αληθειας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιοι ή κάποιος να πάρει την πρωτοβουλία για να συγκεντρωθούν υπογραφές πολιτών με αίτημα στην Βουλή, να γίνουν τα δέοντα για το τεράστιο αυτό θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος πιστεύει ότι "κόρακας κοράκου μάτι βγάζει", και ότι η κατεστημένη και ριζωμένη επί 200 χρόνια συνέχειας κατά το "όμοιος ομοίω αεί πελάζει " συντεχνία των πολιτικών επιβητόρων του λαού, θα παραβεί τις Αρχές της Σιωπής (Omerta), ή επι το Ελληνικότερον "μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια", και θα ......καταδικάσει εθνικούς μειοδότες, δηλαδή πρωταθλητές του κοινού Ελληνικού πολιτικού σπόρ, ή ήρθε από άλλον πλανήτη, ή κοιμάται με τα τσαρούχια. Αλήθεια, εάν οι φιλοφρονήσεις προς τους εξουσιαστές αρκούσαν για να καθαριστεί η κόπρος του εξουσιαστικού Αυγείου, γιατί ο μύθος της αρχαίας σοφίας (που καμία σχέση δεν έχει με την νεοελληνική ηλιθιότητα), προέβλεψε εκτροπή του ποταμού της λαϊκής οργής από την Ηράκλεια Αρετή και Δικαιοσύνη επάνω στην κόπρο για να την εξαφανίσει ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος πιστεύει ότι "κόρακας κοράκου μάτι βγάζει", ώστε η κατεστημένη , ριζωμένη και αυτο-ανανεούμενη επί 200 χρόνια κατά το "όμοιος ομοίω αεί πελάζει" τάξη κοτσαμπάσικων και κατσαπλιάδικων εξουσιαστικών συμφερόντων, θα παραβεί τους Νόμους της Σιωπής Omerta, ή επί το Ελληνικότερον "μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια" και θα ......καταδικάσει εθνικούς μειοδότες, δηλαδή πρωταθλητές του κοινού Ελληνικού πολιτικού σπόρ, ή ήρθε από άλλον πλανήτη, ή κοιμάται με τα τσαρούχια. Αλήθεια, εάν αρκούσαν τέτοιες φιλοφρονήσεις......αυτοκριτικής προς τους εξουσιαστές , για να καθαριστεί η κόπρος του εξουσιαστικού Αυγείου, γιατί ο μύθος της αρχαίας σοφίας (που καμία σχέση δεν έχει με την νεοελληνική ηλιθιότητα), προέβλεψε εκτροπή του ποταμού της Ηράκλειας λαϊκής Αρετής και Δικαιοσύνης επάνω στην κόπρο για να την εξαφανίσει ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ολοι οσοι φερνουν εφθηνη για την καταντια του εθνους θα τημωρηθουν οποιοι και νανε οποια θεση και να κατεχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kitakste ton katrhepti sto spiti sas tha brite ton ftexti 100%
      pote nd pasok siriza kke potamaki

      Διαγραφή
  11. αφου ΔΕΝ τον εχουν ΦΑΕΙ ακομα....παλι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εξεταστικη επιτροπη της βουλης για το θεμα και φυσικα ξερουμε το πορισμα απο τωρα..... αβασημη η κατηγορια και αθωοι
    Κορακας κορακου ματι βγαζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατρέ προχώρα! Θα βρεθούν πολλοί δίπλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι ολοι τους λερωμενοι ρε παιδια και αμφιβαλω να εχει αποοτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το παρόν θέμα ώς κίνηση...έχει σχέση και με την μύνηση στο LIDL.
    Eκεί ενεργοποιήθηκε ένας Ανθρωπος...και εδώ Αλλος ένας!
    Λένε καπιοι ότι ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη...άμ δεν είναι ένας...είμαστε πολλοί!
    Για...να ξυπνήσουμε επιτέλους! για...να διώξουμε τις αράχνες που έχουμε πιάσει!
    Ο πραγματικός Ορθόδοξος Χριστιανός και Έλληνας πάντα έκανε το σταυρό του και προχωρούσε και νίκαγε!όταν έβλεπε ότι πάνε να του πάρουν τη πατρίδα του και πάνε να διαστρεβλώσουν τα δεδομένα της πίστεώς του.
    Έχουμε πολλά παραδείγματα και γεγονότα ατράνταχτα!
    Ευλογημένοι όσοι αγωνίζονται υπέρ Πίστεως και Πατρίδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή