Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ.Πειραματισμοί οι οποιοι απέτυχαν στο παρελθόν, εμείς δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν.

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Το έτος 1992 η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε τη διάσπαση της Άμεσης Δράσης σε πέντε τμήματα. Τα γνωστά για τους παλιούς Τ.ΑΔ. Το εγχείρημα , παρ,ότι η δύναμη της υπηρεσίας τότε ήταν η τριπλάσια και ο φόρτος εργασίας ο μισός απ'ότι είναι σήμερα, απέτυχε παταγωδώς και διήρκησε μόνο λίγους μήνες. Στη συνέχεια η ηγεσία εφόσον κατάλαβε οτι το πείραμα δεν μπορούσε να αποδόσει, το κατήργησε. Σήμερα εικοσιτέσσερα χρόνια μετά και ενώ η δύναμη των περιπολικών της Α.Δ. είναι κατακερματισμένη, η υλικοτεχνική της υποδομή είναι σχεδόν ανύπαρκτη και ο φόρτος εργασίας έχει αυξηθεί ραγδαία, η αναδιάρθρωση επαναφέρει ένα αποτυχημένο σύστημα.
Η Άμεση Δράση ξεκίνησε απο τα περιπολικά το 1959. Οι αστυνομικοί που υπηρετούν στα περιπολικά, οι οποιοι είναι η καρδιά της Α.Δ.δίνουν διαχρονικά το αίμα τους για τον πολίτη. Πειραματισμοί οι οποιοι απέτυχαν στο παρελθόν, εμείς δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ.



Πηγή ➤ Xristos Mpalaskas 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου