Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Υπόθεση Μπεν: Βρέθηκε κομμάτι ύφασμα στο χωράφι στην Κω

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Στο τέλος μιας πολύχρονης και πολύκροτης υπόθεσης φαίνεται ότι φτάνουν οι βρετανικές αρχές. Στο χωράφι στην Κω, το οποίο οι βρετανικές αρχές ερευνούν εξονυχιστικά, υπάρχουν ευρήματα που προκαλούν ενδιαφέρον. Εκτός από τα δεκάδες οστά, οι αρχές εντόπισαν κομμάτι από ύφασμα που εικάζεται ότι προέρχεται από τα ρούχα του μικρού Μπεν.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ «η αστυνομία βρήκε αντικείμενα τα οποία μπορεί να προέρχονται από τα ρούχα του παιδιού».
Από την πρώτη κιόλας ημέρα των ερευνών έγινε γνωστό πως οι έμπειροι Βρετανοί ερευνητές που βρίσκονται στην Κω έχουν πει στην Κέρι Νίνταμ, τη μητέρα του επί 25 χρόνια αγνοούμενου αγοριού να «προετοιμαστεί για το χειρότερο σενάριο», γεγονός που δείχνει ότι οι ερευνητές εκτιμούν πως ίσως το χωράφι να κρύβει την απάντηση που κανείς δεν κατάφερε να δώσει από το 1991 μέχρι και σήμερα.
«Αυτό το χωράφι έχει καλλιεργηθεί σε βάθος και περιμένουμε να βρούμε εκατοντάδες οστά με τα οποία πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», συμπλήρωσε ο Τζον Κάζινς, με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας να δηλώνει ότι εντόπιζαν οστά σε κάθε σημείο της έρευνας.
Ωστόσο, προς το παρόν δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα, μέχρι αυτά να αναλυθούν σε εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθούν αν είναι ανθρώπινα ή από ζώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου