Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Κρατείται ώσπου να απολογηθεί Πακιστανός βιαστής συνελήφθη στην Τρίπολη

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Ο 34χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες καθώς σε βάρος του ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Τρίπολης είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης το οποίο εκκρεμούσε
Ιδιαίτερα επικίνδυνος θεωρείται ένας νεαρός Πακιστανός που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Τρίπολη, καθώς αναζητούνταν για απόπειρα βιασμού, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα!

Ο 34χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες καθώς σε βάρος του ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Τρίπολης είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης το οποίο εκκρεμούσε και κρατείται ώσπου να απολογηθεί.

«Άρωμα» γυναίκας είχαν και δυο συλλήψεις που έγιναν στην Αχαΐα και την Ηλεία! Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια 71χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για υπεξαίρεση, με ποινή κάθειρξης πέντε ετών. Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη στην κοινότητα Ροδιά της Ηλείας από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αμαλιάδας μια 54χρον σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σύλληψης του τακτικού ανακριτή Αθηνών για απάτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου