Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Δεμένο επάνω σε ένα μπαλόνι στη Σκοτία ! Το συγκινητικό γράμμα ενός παιδιού στον νεκρό πατέρα του

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Δεμένο επάνω σε ένα μπαλόνι στη Σκοτία βρέθηκε το συγκινητικό γράμμα ενός παιδιού που ζει σε ανάδοχη οικογένεια και απευθύνεται στον νεκρό πατέρα του.

Ο άνδρας που βρήκε το γράμμα ελπίζει να εντοπίσει τον αποστολέα, προκειμένου να του αγοράσει μερικά χριστουγεννιάτικα δώρα.
Στην σπαρακτική επιστολή του με ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου 2016, το παιδί γράφει ότι του λείπει ο πατέρας του, ρωτώντας: 'Ξέρω ότι είσαι στον ουρανό, αλλά είσαι ασφαλής;'.
Αποκαλύπτει επίσης πως είναι σε ανάδοχη οικογένεια 'επειδή η μαμά είναι άρρωστη' και λέει πως για τα Χριστούγεννα, το όνειρό του είναι'για σένα μπαμπά μου να βάλεις ένα σημείωμα που έγραψες κάτω από το μαξιλάρι μου'.
Ο Στούαρτ Μακόλ, που βρήκε το σημείωμα σε ένα χωράφι στο Fife, δήλωσε: 'Ήμουν βόλτα με το σκύλο μου όταν βρήκα το γράμμα δεμένο σε ένα μπλε μπαλόνι σε ένα χωράφι. Ήταν πολύ λυπηρό για να το αγνοήσω. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν αλλά είναι μια πραγματικά τραγική ιστορία, γι' αυτό θα ήταν πολύ σημαντικό για μένα να κάνω κάτι για να βοηθήσω το παιδί αυτό που περνά τόσο δύσκολες στιγμές.
Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει την ταυτότητά του, αλλά η φωτογραφία της επιστολής έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει μοιραστεί σε κάποια πρακτορεία που βρίσκουν θετούς γονείς. Έχει συγκινήσει ήδη πολλούς ανθρώπους.
Ελπίζω να βρούμε το παιδί αλλά ακόμη κι αν δεν τα καταφέρουμε, θα ήθελα να στήσω μία φιλανθρωπική σελίδα για την αγορά δώρων για παιδιά που ζουν σε ανάδοχες οικογένειες αυτά τα Χριστούγεννα'.
Πηγή: Telegraph 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου