Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΝΑΤΟ ΤΟ @ΡΧΙΔΙ...!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΘΡΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΓΙΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ - ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Ούτε τζιχαντιστής ούτε απαγωγέας. Μόνο κάποιος που μάλλον δεν έπρεπε να έχει γίνει πατέρας. Τα νέα στοιχεία για την κακοποίηση του μικρού αγοριού στον καταυλισμό προσφύγων στη Σούδα της Χίου.


Οι εκτιμήσεις, που βασίζονταν σε φωτογραφίες που τον έδειχναν οπλισμένο, πως ο Σύρος που κακοποιούσε επανειλημμένα το ανήλικο αγόρι και κατέγραφε τα πάντα σε video, τα οποία έχουν δει τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, είναι ενδεχομένως τζιχαντιστής του ISIS, δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία που έχει ήδη αναλάβει την έρευνα για το σοκαριστικό περιστατικό.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, σε κάθε πρόσφυγα που μπαίνει στην Ελλάδα γίνει έλεγχος στο κινητό του. Και από αυτές τις έρευνες δεν έχει φανεί ή προκύψει κάποια σχέση του 32χρονου Σύρου με το Ισλαμικό Κράτος. Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, όσοι έχουν σχέση με τον ISIS, συνήθως επιλέγουν να κινούνται διακριτικά ώστε να μην τραβούν την προσοχή των ελληνικών αρχών.



Από εκεί και πέρα, αναμένεται να γίνουν εξετάσεις DNA ώστε να εξακριβωθεί αν το παιδί που κακοποιήθηκε είναι δικό του. Νωρίτερα, υπήρχε η πληροφορία πως ίσως ο δράστης να έχει απαγάγει το παιδί και να κατέγραφε την κακοποίησή του για να ζητήσει λύτρα και να εκβιάσει την οικογένειά του.

Ωστόσο, αφενός το παιδί δεν έχει δείξει να μην γνωρίζει τον άνδρα, ούτε και έχει αναζητήσει τον πατέρα ή τη μητέρα του. Έτσι, οι αρχές θεωρούν πως το πιθανότερο είναι ότι το παιδί είναι δικό του.



Το επικρατέστερο σενάριο είναι πως ο 32χρονος Σύρος κακοποιούσε το παιδί και κατέγραφε τα πάντα, άλλωστε τα video βρέθηκαν στο κινητό του, για να "εκβιάσει" τη σύζυγό του να έρθει στην Ελλάδα από την Τουρκία.


Όπως προέκυψε από την έρευνα στο κινητό του, τα video με τον βασανισμό του παιδιού έχουν σταλεί από το κινητό του 32χρονου σε κινητό στην Τουρκία και αυτό φέρεται να ανήκει τη σύζυγό του, η οποία έχει αρνηθεί να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα.
Τα video της φρίκης

Το πρώτο από τα σοκαριστικά video με τον βασανισμό του μικρού παιδιού, που δεν φαίνεται να είναι μεγαλύτερο των 4 ετών, είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Τρίτης (13.12.2016) και φέρεται να έχει τραβηχτεί την προηγούμενη μέρα. Το παιδί είναι γυμνό στις ντουζιέρες του καταυλισμού προσφύγων στη Σούδα της Χίου και ο δράστης είτε το τραβά με βιαιότητα, είτε το χτυπάει με δύναμη στο πρόσωπο και στα πόδια με αποτέλεσμα ο μικρός να πέφτει συνέχεια στα πλακάκια. Παρά τα κλάματα του παιδιού ο δράστης συνεχίζει για αρκετή ώρα να το βασανίζει μέχρι τη στιγμή που παρεμβαίνει τρίτο άτομο και του ζητά να σταματήσει.





Το δεύτερο video δημοσιεύτηκε σήμερα. Είναι άγνωστο πότε έχει καταγραφεί αυτός ο βασανισμός. Το παιδί είναι ξαπλωμένο και δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα στο πρόσωπο. Ο δράστης, δεν σταματά παρά τα κλάματα και τις εκκλήσεις του παιδιού. Και αυτή τη φορά, όλα γίνονται παρουσία τουλάχιστον ενός ακόμη προσώπου, που όπως και ο δράστης, δεν εμφανίζεται στο video.





ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου