Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...!! ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΙ ΕΠΤΑ...!!! ΜΕΧΡΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!!!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Στον στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων παραπέμφθηκε η υπόθεση των επτά νεοσύλλεκτων στρατιωτών που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι στρατιώτες δεν έχουν ορκιστεί ακόμη, όμως εμπίπτουν στον στρατιωτικό νόμο.

Πιθανότατα οι κατηγορίες που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι προσβολή στρατού, σε βαθμό πλημμελήματος, η όποια προβλέπει ποινή φυλάκισης έως πέντε έτη.

Πληροφορίες από το γραφείο του υπουργείου Αμυνας ανέφεραν ότι ο υπουργός Πάνος Καμμένος έχει ζητήσει την άμεση εξέταση της υπόθεσης και την απόδοση των προβλεπόμενων ποινών. Οπως μάλιστα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο κ. Καμμένος, μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, «έδωσε εντολή να εξαντληθεί κάθε αυστηρότητα στις ποινές που θα επιβληθούν στους πρωταγωνιστές του απαράδεκτου περιστατικού».

Αμεσα αντέδρασε και το Γενικό Επιτελείο Στρατού στη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και δείχνει τους στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού, σύμβολο όσων υποστηρίζουν τις εθνικιστικές θέσεις περί μεγάλης Αλβανίας.

Οι εικονιζόμενοι είναι νεοσύλλεκτοι, που παρουσιάσθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

1. Αμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου).

2. Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας

3. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου