Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

EΓΙΝΕ ΣΥΛΛΗΨΗ - Στο Α.Τ. Αμαρουσίου η Τατιάνα Στεφανίδου -Μετά από μήνυση του Γιάννη Λαγού

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΒοά το διαδίκτυο…!
«Συνέλαβαν την Τατιάνα Στεφανίδου» γράφουν πολλές ενημερωτικές ιστοσελίδες! «Την κρατούν στο Α.Τ. Αμαρουσίου»!
Από το ρεπορτάζ μας δεν προκύπτει κάτι τέτοιο

.
Στο Α.Τ Αμαρουσίου μεταφέρθηκε η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου μετά από την αυτόφωρη σύλληψή της που ζήτησε ο  βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός. Σύμφωνα με την διαδικασία το πρωί η Τ. Στεφανίδου θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ο  βουλευτής κατέθεσε το απόγευμα της Πέμπτης, μήνυση κατά της παρουσιάστριας για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου.
Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου από τα επεισόδια σε σχολείο στο Πέραμα . Η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «τραμπούκο» τον Γιάννη Λαγό και σχολίασε ότι βιαιοπράγησε εις βάρος δασκάλων και παιδιών.
Από το απόγευμα βρίσκονται δύο περιπολικά της ΕΛΑΣ έξω από κανάλι «Ε», όπως βεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες στο iefimerida.gr. Περιπολικό έχει σταλεί και στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου.
ΠΑΣΟΚ: Εξαντλούν τον τσαμπουκά τους σε σχολεία & δημοσιογράφους
Ανακοίνωση σχετικά με τη μήνυση , εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ: «Φαίνεται ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές εξαντλούν τον δήθεν τσαμπουκά τους σε σχολεία και σε δημοσιογράφους. Η νέα Ακροδεξιά επίθεση θα βρει εμπόδιο σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας. Οι φασιστικές μέθοδοι εκφοβισμού δεν θα περάσουν. Ταυτόχρονα, όσοι ακολούθησαν πρόσφατα ίδιες τακτικές, όπως ο Καμμένος, να δουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη».
Το βίντεο με τα αμοντάριστα πλάνα που αναρτήθηκε την Τετάρτη στο site του υπ. Παιδείας. 


Πηγή:  iefimerida.gr 

1 σχόλιο:

  1. Μιλαει και το καταπτυστο ΠΑΣΟΚ του 3%!ο δικος σας ο υπουργος με τα βαμμενα ματια που επεσε πανω στις μηχανες της ομαδας ΔΙΑΣ προκειμενου να αποφυγει τυπικο ελεγχο τι ειναι?πως χαρακτηριζεται αυτη η πραξη?και στο κατω κατω καλυτερα μηνυση,παρα σφαλιαρα απ το Λαγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή