Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ... ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΝ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ! ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...!!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Στα “δίχτυα” της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως έπεσαν οι πρώτοι ύποπτοι για φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έπειτα από τα μέτρα που έχει λάβει τόσο η Ασφάλεια όσο κι άλλες υπηρεσίες του Σώματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τρια άτομα δυο 23χρονους και έναν 39χρονο, τα οποία συνελήφθησαν στην περιοχή του Περιστερίου, αρχικά διότι έκαναν γκράφιτι και αναγραφή συνθημάτων σε σχολικό συγκρότημα της περιοχής, ενώ λίγο πριν φέρονται να προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων σε δυο λεωφορεία του ΟΑΣΑ στην ίδια περιοχή.

Από την πλευρά της, η Κρατική Ασφάλεια δεν εχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για την σύλληψη των τριών ατόμων, με την κατηγορία της αναγραφής συνθημάτων σε δημόσιο χώρο εν προκειμένω σχολικό κτίριο, καθώς ακόμα προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία που να “δένουν” τη συμμετοχή των τριών στης επιχειρήσεις φθοράς των ακυρωτικών μηχανημάτων.

Οι ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και φαίνεται να συνηγορούν στην συμμετοχή των τριών ατόμων σε φθορές ακυρωτικών μηχανημάτων, είναι ιδιόχειρα σημειώματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, με “συμβουλές” για την καταστροφή και απενεργοποίηση ακυρωτικών μηχανημάτων με απλούς τρόπους, ακόμα και με επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, το βράδυ της Τετάρτης σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές δυνάμεις που κινούνταν στο Περιστέρι, κυρίως στους Αστυνομικούς που έχουν επιφορτιστεί με την αποστολή εντοπισμού ατόμων που προκαλούν φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα, καθώς λίγα λεπτά πριν τρία άγνωστα άτομα είχαν προκαλέσει φθορές σε δυο ακυρωτικά μηχανήματα σε αντίστοιχα λεωφορεία που επίσης κινούνταν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Άμεσα οι αστυνομικοί ξεκίνησαν εντατικές περιπολίες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα λίγο μετά να εντοπίσουν έξω από σχολικό συγκρότημα του Περιστερίου τους τρεις υπόπτους να γράφουν συνθήματα.

Αμέσως οι αστυνομικοί τους προσήγαγαν στην Ασφάλεια, καθώς τα χαρακτηριστικά τους έμοιαζαν με των ατόμων που λίγο νωρίτερα είχαν προκαλέσει τις φθορές στα ακυρωτικά μηχανήματα. Παράλληλα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια τους, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν ένα τετράδιο και ιδιόχειρες σημειώσεις με συμβουλές για τους τρόπους καταστροφής ακυρωτικών μηχανημάτων και διάφορα εργαλεία που είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν για τη συγκεκριμένη “δουλειά”.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου