Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας με δράστη γνωστό Παραολυμπιονίκη

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας με δράστη τον 39χρονο ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, παραολυμπιονίκη της Κολύμβησης. Συμφωνα με πηγές αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. το θυμα, 47 χρονών, ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Νέο Φάληρο

Σύμφωνα με τον δράστη της άγριας δολοφονίας, ο ξενοδόχος πήγε αργά το βράδυ στο πρακτορείο του 39χρονου παραολυμπιονίκη, στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος, για να συζητήσουν ενόψει επικείμενης δίκης που οφορούσε την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών του άτυχου ξενοδόχου.

Ο παραολυμπιονίκης υποστήριξε στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι τον συνέλαβαν στο σπίτι του λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό του πτώματος του ξενοδόχου στο πρακτορείο, ότι οι δύο άνδρες λογομάχησαν και ο ξενοδόχος άρχισε να τον χτυπά απειλώντας τον.

Ο 39χρονος υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια της συμπλοκής εκπυρσοκρότησε το όπλο - που προς το παρόν δεν διευκρινίζεται από τις αρχές σε ποιον ανήκε - με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου ξενοδόχου.

Όμως, οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν απο τον τόπο του εγκλήματος συνολικά τέσσερις κάλυκες, ενώ ο ξενοδόχος είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Ο 39χρονος παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, ο οποίος έχει ομολογήσει από την πρώτη στιγμή ότι ήταν ο δράστης, αναμενεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ενώπιον του εισαγγελέα.

Μ. ΛΑΓΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου