Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Στις 27/04/2017, τις πρώτες πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την Αγία Βαρβάρα, η Εικοσπεντάκη Στυλιανή, 6 ετών.

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Ένα 6χρονο κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μέσα από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα.

Το συμβάν κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ο πατέρας της ανήλικης το πρωί της Πέμπτης.
Κατόπιν πληροφοριών ο πατέρας είναι συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή γι αυτό. 

Ωστόσο προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως ο 61χρονος άνδρας, δεν κάλεσε το 100 αμέσως μόλις αντιλήφθηκε την απουσία του παιδιού από το σπίτι αλλά πρώτα, πήγε στο σχολείο το δεύτερο παιδί του, αγοράκι επίσης 6 χρονών και μετέπειτα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα.
Η μητέρα των παιδιών βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Για το 6χρονο κοριτσάκι βγήκε ανακοίνωση Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά «Η Στυλιανή Εικοσπεντάκη, έχει καστανά μαλλιά και μάτια,ύψος 1,18 μ. και ζυγίζει 20 κιλά. Έχει δυσκολία στο βάδισμα. Φορούσε κίτρινη μπλούζα και ροζ παντελόνι φόρμας. Δε φοράει παπούτσια».
«Καλός άνθρωπος, αλλά δεν μιλούσε σε κανέναν ο πατέρας» περιγράφουν οι γείτονες της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα 
Κάθε σπιθαμή του σπιτιού της οικογένειας Εικοσπεντάκη, αλλά ακόμη και κάθε σημείο γύρω από αυτό, και στους κάδους των απορριμμάτων σε μεγάλη ακτίνα από το διαμέρισμα ερευνούν αστυνομικοί της ασφάλειας και της σήμανσης για τον εντοπισμό του παραμικρού στοιχείου που θα μπορούσε να οδηγήσει στα ίχνη της εξάχρονης Στέλλας.

Το κοριτσάκι έχει εξαφανισθεί μυστηριωδώς και τις τελευταίες ώρες εξετάζεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ο πατέρας της, που είναι πρώην αστυνομικός.
Στις έρευνες στο σπίτι και τη γειτονιά της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα μετέχουν και εθελοντές από το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ έχουν «επιστρατευθεί» και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. 

Οι γείτονες του πρωην αστυνομικού μιλούν για έναν καλό άνθρωπο και πως αιφνιδιάστηκαν σήμερα το πρωι όταν είδαν αστυνομικούς να βγάζουν απο τους κάδους σκουπίδια.

"Καλός άνθρωπος. Δεν είχαμε καταλάβει να είχε κάποια πρόβλημα. Το παιδάκι το βλέπαμε να πηγαίνει σχολείο κάθε μέρα. Απο το πρωί είδαμε αστυνομικούς να ψάχνουν κάδους σκουπιδιών", λέει στο protothema.gr γείτονας της οικογένειας.

Μια άλλη κυρία που μένει στο ίδιο κτίριο με την οικογένεια της μικρής Στέλλας αναφερει:
"Άκουσα που ήρθε το σχολικό σήμερα και πάταγε κόρνα. Μια φορά είχα δει που ειχε βγάλει βόλτα το αγοράκι ο μπαμπάς του. Ο πατέρας δεν μίλαγε με κανέναν. Δεν ξέρουμε αν εχει κάποια προβλήματα υγείας". 




Δείτε τι λέει στο protothema.gr η μητέρα της 6χρονης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου