Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 6χρονης από την Αγία Βαρβάρα – Βρέθηκε νεκρή σε κάδο σκουπιδιών

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 6χρονης από την Αγία Βαρβάρα – Βρέθηκε νεκρή σε κάδο σκουπιδιών.

Εξετάζεται ως βασικός ύποπτος ο πατέρας της.

Κατόπιν πληροφοριών ο πατέρας είναι συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή γι αυτό. 

Τραγική κατάληξη είχε δυστυχώς η περίπτωση της εξαφάνισης της 6χρονης που δηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Βαρβάρας, από τον πατέρα της.

Το άψυχο κορμάκι της μικρής βρέθηκε σε κάδο στην ίδια περιοχή. Το κοριτσάκι είχε κινητικά προβλήματα ενώ η μητέρα της μικρής νοσηλεύεται με σοβαρή ασθένεια στο Τζάνειο νοσοκομείο, αλλά και ο πατέρας έχει προβλήματα υγείας, για τα οποία του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή.

Ομως, όλες τις προηγούμενες ώρες o πατέρας της μικρής είχε πέσει σε αντιφάσεις με αποτέλεσμα να είναι τώρα ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της. Οι αστυνομικοί άρχισαν να του κάνουν επίμονες ερωτήσεις, καθώς τους προξενήσε εντύπωση το γεγονός πως πρώτα πήγε το αγοράκι στο σχολείο και στην συνέχεια κατήγγειλε την εξαφάνιση της κόρης του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 61χρονος πρώην Αστυνομικός είπε στους συναδέλφους του στο Τμήμα πως το προηγούμενο βράδυ, εν προκειμένω το βράδυ της Τετάρτης, αφού έβαλε τα δυο παιδιά του για ύπνο, βγήκε από το σπίτι, πέταξε τα σκουπίδια και στην συνέχεια πήρε τα φάρμακα του για ασθένεια που αντιμετωπίζει και τα οποία του δημιουργούν έντονη υπνηλία.


Μάλιστα ισχυρίστηκε πως ξέχασε τα κλειδιά στην πόρτα και ίσως κάποιοι μπήκαν στο σπίτι του, καθώς υποστήριξε πως βρήκε κάποια συρτάρια ανοιχτά, ενώ ίσως να λείπει και η μπιζουτιέρα της συζύγου του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου