Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΑΚΟΥΣΤΕ το ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! Η ΓΑΔΑ απαγορεύει την ΕΙΣΒΟΛΗ Αστυνομικών σε καταυλισμούς ΓΥΦΤΩΝ-

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΓια «άβατο του Μενιδίου» έκανε λόγο ο Νίκος Τόσκας, με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου Μάριου που σόκαρε το Πανελλήνιο. Συγκεκριμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δηλώσε χθες ότι: «Το θέμα των εγκαταλειμμένων περιοχών δεν είναι μόνο θέμα αστυνομικής αντιμετώπισης. Έχει κοινωνικές προεκτάσεις και προσπαθούμε σε συνεργασία και με άλλα υπουργεία να το δούμε στο σύνολο του. Δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν λύνεται με επιχειρήσεις της μιας μέρας ή μόνο με αστυνομικές δράσεις».
Στο αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Think News γίνεται σαφές οτι η Αστυνομία δεν επιθυμεί ή δεν δύναται να αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα όταν αυτό προέρχεται από Ρομά που διαβιούν εντός των καταυλισμών τη Δυτικής Αττικής. Ενώ οι άνδρες που πραγματοποιούν την καταδίωξη εκδηλώνουν την πρόθεση τους να συνεχίσουν, λαμβάνουν εντολές από το ΚΕΠΙΧ της ΓΑΔΑ να σταματήσουν, όταν γίνεται κατανοητό ότι έχουν εισέλθει εντός του καταυλισμού.
Μετά τα παραπάνω δημιουργείται το ερώτημα αν όντως η αντιμετώπιση της παραβατικότητας των Ρομά είναι τόσο δύσκολη όσο θέλει να την παρουσιάσει ο κύριος Τόσκας ή αν η επιλεκτική ανοχή της εξυπηρετεί συμφέροντα άλλου είδους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου