Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Χαλάζι, πλημμύρες και μεγάλες καταστροφές στην Αργολίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που άφησε πίσω της η θεομηνία που χτύπησε την Αργολίδα προχθές .
Σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια καταιγίδας, στην ευρύτερη περιοχή του Άργους και του Ναυπλίου αλλά και σε αρκετές περιοχές. Από την σφοδρή βροχόπτωση έσπασαν κλάρες δέντρων που έπεσαν και έκλεισαν δρόμους και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απελευθερωθεί το οδόστρωμα σε κεντρικούς και επαρχιακούς δρόμους.

Η πυροσβεστική κλήθηκε σε πολλά περιστατικά ιδιαίτερα στα χωριά του Αργολικού κάμπου με πολλές πτώσεις δέντρων. Σε ορισμένες περιπτώσεις η αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει δρόμους μέχρι την επέμβαση της πυροσβεστικής.
Προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή όσο και ξαφνική καταιγίδα που έπληξε τις απογευματινές ώρες και την Αττική. Πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, κατά κύριο λόγο στα βόρεια και ανατολικά. Πλημμύρισαν ρέματα, ενώ η Πυροσβεστική δέχθηκε πολλές κλήσεις για άντληση υδάτων από υπογεια και καταστήματα.
Ισχυρή καταιγίδα έπληξε το απόγευμα και τη Λαμία καθώς και την ευρύτερη περιοχή. Στο κέντρο της πόλης 62χρονος έχασε τη ζωή του, στην αυλή του σπιτιού του όταν γλύστρησε και χτύπησε το κεφάλι του. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που πυροσβέστες είχαν φτάσει στο σπίτι του άτυχου άνδρα για να αντλήσουν νερά έπειτα από κλήση που είχαν δεχθεί.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου