Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ανοικτή επιστολή πρός τον Κο Τόσκα ! Πες μου κύριε Τόσκα, ποιος θα σώσει τους Έλληνες, από κάτι «Έλληνες» σαν και εσάς;

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Περιστατικό 1ο...
Την Κυριακή τα ξημερώματα, επέστρεφα σπίτι μου και διερχόμενος από τη Λεωφόρο Ακαδημίας, συνάντησα μια πραγματική «περιοχή επιχειρήσεων» (κυριολεκτικά). Εκεί, περί τη διασταύρωση με τη Χαριλάου Τρικούπη, είδα –για πρώτη μου φορά- παντού ακροβολισμένους άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας, οπλισμένους με βαρύ ατομικό οπλισμό (!!!), 2 ή 3 κλούβες γεμάτες άνδρες και 4 βαρέα τζίπ της Αστυνομίας, άπαντες σε «κινητικότητα»!! Εξεπλάγην από το μέγεθος της επιχείρησης και τον οπλισμό τους και υπέθεσα ότι κάτι σοβαρό έγινε ή επρόκειτο να γίνει (ληστεία της Τράπεζας της Ελλάδος, τρομοκρατική ενέργεια ή μπλόκο σύλληψης τρομοκρατών). Αργότερα, το βράδυ στις ειδήσεις, άκουσα ότι απλά …. απλά λέω : «'ως συνήθως, οι γνωστοί-άγνωστοι, έκαψαν και πάλι την περιοχή, άνετοι και χωρίς να συλληφθεί ΚΑΝΕΝΑΣ .... ως συνήθως»!!

Όλως παραδόξως, αντί να εξοργιστώ ή να νιώσω οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα ως πολίτης (συνήθισα πια), για τις περιουσίες που καθημερινά καταστρέφονται και για την απελπισία των εκεί κατοίκων της περιοχής, απ’ τον νου μου πέρασε η εξής οδυνηρή σκέψη: «άραγε αυτοί οι νέοι άνθρωποι, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, που τα στέλνετε να ξεροσταλιάζουν και να ξενυχτούν …. κοιτάζοντας άπραγοι, τους αναρχικούς να ξεσαλώνουν ανενόχλητοι, ΠΩΣ να αισθάνονται, τι να νιώθουν, πώς ΠΛΕΟΝ να αντιλαμβάνονται το καθήκον και την αποστολή του»!?
Συνειρμικά μου θύμιζαν, το επιβλητικό, άγριο λυκόσκυλο, που «φυλάει» μια ερημική πολυτελή βίλα, όντας ΔΑΙΜΕΝΟ με χοντρή αλυσίδα, στην άκρη του κήπου και απλά βλέπει τους ληστές …. κάθε μέρα να μπαίνουν μέσα …. κοροϊδεύοντας το και προκαλώντας το, εκ του ασφαλούς και αυτό, το ΜΟΝΟ που μπορεί να κάνει, είναι ….. να φερμάρει, τεντώνοντας την αλυσίδα του και πληγώνοντας τον δεμένο λαιμό του!!

Περιστατικό 2ο
Χθες στο Μοναστηράκι, κάποιοι από τους Αναρχικούς των «Συλλογικοτήτων», με τους οποίους συνηθίζετε να συνομιλείτε και να συνεργάζεστε, πηγαίνοντας στην καθημερινή «δουλειά» τους (αντι-φασιστικές και αντι-ρατσιστικές πορείες), συνάντησαν στον δρόμο τους, κάποιους ανυποψίαστους Ευέλπιδες, ένα Στρατιώτη και 2-3 πολίτες δίπλα τους …. και τους πλάκωσαν στο ξύλο!!
ΓΙΑΤΙ !? Μα γιατί τα φιλαράκια σας, είναι «αντι-ρατσιστές» και ως τέτοιοι …. δεν ανέχονται όποιον άλλον ντύνεται διαφορετικά, σκέφτεται διαφορετικά, συμπεριφέρεται διαφορετικά και πιστεύει σε διαφορετικά ιδανικά … απ’ τα δικά τους!! Η αποθέωση δηλαδή εν τη πράξη, της «αντι-ρατσιστικής» αντίληψης τους, την οποία, με τόσο συνέπεια και ευλάβεια, προστατεύετε και συμερίζεστε!!
Και μετά ΕΣΕΙΣ και το Κόμα σας βγαίνετε με λάβρες δηλώσεις (σωστά βέβαια) να καταγγείλετε κάποιους άλλους μεμονωμένους παλαβούς, που πλάκωσαν ένα φοιτητή με «ευαίσθητες» ιδιαιτερότητες στο Ρέθυμνο (και που τελικά ήταν άσχετοι Γάλλοι όμοιοι του, σε άσχετο καβγά και όχι φασίστες Κρητικοί, όπως σας βόλευε να λέτε) ή και κάποιους αλλοδαπούς στον Ασπρόπυργο (που ήταν και αυτοί αλλοδαποί, σε μεταξύ τους διαφορές και όχι φασίστες ρατσιστές, όπως σας βόλευε να λέτε)!!

Και σας ΕΡΩΤΩ κε Τόσκα:
1. Για να γλυτώσουν τα στελέχη των Ε.Δ. από το ρατσιστικό μένος και τις φασιστικές αντιλήψεις των προστατευόμενων Συλλογικοτήτων σας, μήπως θα πρέπει να τα αναγορεύσετε …. ως «ευαίσθητες μειονότητες» (Θεέ μου φύλαγε)!? Τη στολή του Ε.Σ. που και εσείς κάποτε φορέσατε, την θυμάστε καθόλου, για να την τιμήσετε ή την αποκηρύσσετε και τη στοχοποιείτε, όπως κάνουν και τα φιλαράκια σας!?
2. Όταν λέγατε προχθές ότι εμπεδώσατε κλίμα εμπιστοσύνης, ηρεμίας, τάξης και ασφάλειας στη Χώρα μας, για ποιους το εννοούσατε!? Μήπως ΜΟΝΟ για τους αλλοδαπούς και τους ομοφυλόφιλους!? Και τώρα ΕΜΑΣ τους ίσιους ΕΛΛΗΝΕΣ … ποιος θα μας προστατεύσει!?
3. Μήπως με την τακτική σας, έτσι οδηγείτε τους Έλληνες πολίτες, να αυτο-προστατευθούν, οργανωμένοι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ σε Συλλογικότητες  … αντι-Αναρχικές, αντι-Αντεξουσιαστικές κλπ!? Δηλαδή, μήπως μας οδηγείτε και πάλι σε έναν αιμοτοβαμμένο Εθνικό διχασμό!?

 Τελικά, ποιος θα σώσει τους Έλληνες, από κάτι «Έλληνες» σαν και εσάς, κε Τόσκα!?


Πηγή ➤ Γράφει ο Κωνσταντίνος Βουλγαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου