Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ» . ΝΕΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ».

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ «Όταν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ( σχετικά πρόσφατα ) , καθάρισε  μετά από πολλά χρόνια το ιστορικό κέντρο της Πρωτεύουσας – καταφέρνοντας καίριο κτύπημα στη σύμπραξη δύο μεγάλων εγκληματικών οργανώσεων και διακίνησης ναρκωτικών ακόμα και έξω από σχολεία,  με διακινητές και χονδρεμπόρους Αλβανούς Μαφιόζους, οι οποίοι εκπλήρωναν ακόμα και συμβόλαια θανάτου-  ¨ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΝΟ ¨

Δεν προχώρησε την εξάρθρωση ώστε να «καταρρεύσει » η  κύρια δομή που στήριζε  την σύμπραξη της μαφίας αυτής από  τις (…) περιοχές της Αλβανίας έως το κέντρο της πρωτευούσης .

Η ¨εγκληματική αυτή¨ οργάνωση αναπτερώθηκε , εκδικείται  τώρα για τις απώλειες ( πάνω από ενάμιση τόνος χασίς και 18,7 εκατομμύρια ευρώ) και ¨στήνεται ¨ ποιό προσεκτικά , έχοντας μάθει πλέον να φυλάγεται.

Πιστεύουμε να καταλάβατε.

Το όπλο που χρησιμοποίησαν για να δολοφονήσουν έναν ¨υπηρέτη¨ της ελληνικής δικαιοσύνης , ένα TOKAREV TT33 ΜΕ 7.62×25mm , επιβεβαιώνει όλες τις άλλες πληροφορίες μας .

Το γεγονός ότι ένας  δικηγόρος της ¨ υψηλής κοινωνίας ¨ , βραδυνές ώρες στα Εξάρχεια , έδωσε προτεραιότητα έναντι της οικογένειάς του , υποδεχόμενος δυο  άγνωστους γιαυτόν αλλοδαπούς,  που τον επισκέφτηκαν χωρίς απολύτως καμία προφύλαξη  και οπλοφορώντας , με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν  τελικά μετά από αρκετά λεπτά συζήτησης  χωρίς ίχνος δισταγμού και να φύγουν επίσης επαγγελματικά , δείχνει πολλά αφετέρου  για το αίσθημα ασφαλείας ,  αφενός , για μια συγκεκριμένη υπόθεση που είχε αναλάβει ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος , η οποία , του στοίχησε την ζωή .

Εάν οι δράστες της στυγερής αυτής δολοφονίας δεν συλληφθούν ποτέ , ίσως, να έχουν συναντηθεί μαζί μας .

Βρείτε τους , πριν τους βρούμε εμείς

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com».

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ παρέθεσε ως όφειλε, το μήνυμα που πήρε από μια «ομάδα» που εξωθεσμικά(;), ουδείς γνωρίζει τι ρόλο παίζει στο σκηνικό κράτους και παρακράτους που έχει ανδρωθεί επί των ημερών της κυβέρνησης των κομμουνιστοσυμμοριτών. Απλώς να υπενθυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν από τη σύλληψη κάποιων από τους απαγωγείς του επιχειρηματία Λεμπιδάκη, είχε εμφανιστεί με μήνυμα που προιώνιζε τις συλλήψεις.

Για να δουμε τελικά τι είναι πιο ισχυρό σε αυτό το σύστημα.Το Κράτος ή το Παρακράτος;


Πηγή ➤makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. προσπαθω να καταλαβω.....δικηγορος ποινικων αδικηματων, και ΔΕΝ ειχε καμερες στο γραφειο του, λυπαμαι βεβαια για τον ανθρωπο αλλα μεγαλη η παραλειψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή