Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Από αμέλεια για 3 χρόνια δεν βάλαμε τη Σημαία στο Σχολείο!!…Αναφέρει η διευθύντρια που έριξε την αποβολή!

ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Απίστευτο και όμως Ελληνικό : H Διευθύντρια του Σχολείου που τιμώρησε με Αποβολή τον μαθητή που ύψωσε τη Σημαία παραμονή της 28ης Οκτωβρίου ,δικαιολογήθηκε οτι έγινε από Αμέλεια 3 ετών !!!

Βέβαια αναγκάστηκε μπροστά στη Κάμερα να παραδεχθεί η κ.Χαρούλα Λεμονή ότι ο ιστός της Σημαίας και η ίδα η Σημαία τοποθετήθηκε κατόπιν εορτής και αφού το 15 Συμβούλιο των Μαθητών της έθεσε επανειλημμένως το Θέμα της Σημαίας!

Προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι είναι ευαισθητοποιημένη για την ασφάλεια των παιδιών του Σχολείου αλλά για 3 αυτή η ευαισθησία δεν είχε σχέση με τη Σημαία του Σχολείου που προβλέπεται και επιβάλλεται !

Μάλιστα αποκάλυψε ότι περίμενε να περάσει η γιορτή και να επιβάλει την ποινή της αποβολής στο Μαθητή γιατί λέει ήταν αργίες …Ενώ στο πλευρό της ανέφερε είναι και το Σύνολο των Καθηγητών του Σχολείου!

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες οι γονείς των Μαθητών και οι ίδιοι οι μαθητές αφήνουν πολλά υπονοούμενα και όλοι λένε οτι αναγκάστηκε να τοποθετήσει τη Σημαία στο Σχολείο και μάλιστα ανάμεσα σε εσοχή !!!

Οι μαθητές αντέδρασαν στη ποινή που επιβλήθηκε στο Μαθητή τοποθετώντας δεκάδες Σημαίες περιμετρικά του Σχολείου!

1 σχόλιο:

  1. Τι καλή που είσαι κ.διευθύντρια από τρεις μία μέρα μόνο,μπράβο σου!!!Και τώρα μπορείς να συνεχίσεις τις τιμωρίες ξεκινώντας από σένα προς τα κάτω.Τι τιμωρία θα έβαζες στον εαυτό σου,4 χρόνια το σχολείο χωρίς την ελληνική σημαία;Τόσο δύσκολο ήταν να τοποθετήσεις ένα κοντάρι στο προαύλιο του σχολείου;Άρα αναγκάστηκες μετά από το συμβάν να το τοποθετήσεις γιατί πήρε διαστάσεις το θέμα!!!
    Η τιμωρία από μένα θα ήταν για σένα η παύση των καθηκόντων σου ως εκπαιδευτικός εάν μπορούσα ως γονέας να την επιβάλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή