Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

BINTEO : Ανατροπή με τον Αφγανό που δολοφόνησε την Γερμανίδα και έριξε σε γκρεμό την 23χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Ανατροπή στην υπόθεση με τον Αφγανό Χουσεΐν Χαβαρί, ο οποίος πριν από ένα χρόνο είχε δολοφονήσει μια 19χρονη Γερμανίδα, την Μαρία Λάντεμπουργ, την οποία ακινητοποίησε ρίχνοντάς την από το ποδήλατό της και τη βίασε, ενώ στη συνέχεια τη σκότωσε και έριξε τη σορό της στα παγωμένα νερά του ποταμού Ντρέισαμ...

Ο ίδιος άνθρωπος πριν τρία χρόνια είχε κακοποιήσει βάναυσα μια Ελληνίδα φοιτήτρια στην Κέρκυρα.

Ο πατέρας του αποκάλυψε ότι ο δράστης δεν είναι ανήλικος όπως είχε υποστηρίξει τότε για να πάρει άσυλο αλλά 33 ετών.«Τηλεφώνησαν στον πατέρα του ο οποίος είχε ένα έγγραφο σύμφωνα με το οποίο είναι 33 ή 34 ετών» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος της οικογένειας της 19χρονης.

Ο Γερμανοί συνήγοροι της 19χρονης ήδη μιλούν για παραλείψεις των ελληνικών αρχών , αφού ο Χουσεΐν Χαβαρί είχε ζητήσει άσυλο και από την Γερμανία, χωρίς όμως οι γερμανικές αρχές να έχουν ενημέρωση από τις ελληνικές για το εγκληματικό του παρελθόν. Για τον λόγο αυτό στο δικαστήριο του Φράιμπουργκ αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν Έλληνες που διαχειρίστηκαν την υπόθεση αλλά και το θύμα του από την Κέρκυρα.

Την 23χρονη Σπυριδούλα την οποία είχε προσπαθήσει να σκοτώσει τον Μάιο του 2013. Υπενθυμίζουμε οτι ο δράστης είχε ακινητοποιήσει την κοπέλα για να τη ληστέψει και την είχε ρίξει στον γκρεμό, από ύψος οκτώ μέτρων, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Δείτε το βίντεο ΑΝΤ1




enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου